Hotel Princess

Hotel Princess je smešten u najatraktivnijem delu grada Bara, uz šetalište pored mora i plaže, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.

 
Lokacija
U ovom delu Crne Gore jedan je od najkvalitetnijih hotela. Sadržajima, uslugom i profesionalnim osobljem, svojim gostima pruža prijatan odmor. Smešten je u najatraktivnijem delu grada Bara, uz šetalište pored mora i plaže, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.
 
Hotelski sadržaji
U restoranima gosti mogu uživati crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, kvalitetnim pićima, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, gde se gosti mogu osvežiti mnogobrojnim napicima i poslasticama.
 
Wellness & Spa
Pravi lek za zdravlje i lepotu U Wellness i Spa centru su rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za lepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaja . U fitness centru hotela Princess gostima su na raspolaganju savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench, power stepper-e, sprave za veslanje…
 
Smeštaj
Hotel „Princess“ raspolaže sa 135 soba, od toga su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetom, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dve sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom.
 
Sobe i apartmani, visokog komfora i modernog dizajna, imaju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef i sav potreban accesoar. Kupatila su sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planinske vrhove.
 
Na raspolaganju je room servis prema zahtevu gosta.
 
Dvokrevetna soba pogled vrt / morska strana
Standard double room (25m2), od kojih je 72 “spojenih” soba, gdje postoji mogucnost povezivanje, idealno za smestaj roditelja i dece.
 
Junior apartman
Junior apartmani sastoje se iz dnevne i spavace sobe. Apartmani su sa pogledom na more i pogledom na park
 
Deluxe apartman
Deluxe apartman je trosoban, komforan apartman koji se sastoji iz dnevne sobe, dve spavace sobe i dva kupatila. Apartmani su sa direktnim pogledom na more i pogledom na park. Maksimalan broj osoba: 4 odrasla i 2 dece.
 
Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.
 
Plaža
Šljunkovitu gradsku plažu deli samo šetalište od hotela (širine oko 5 m). Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.