Hotel Talia

Hotel Talia se nalazi u najlepšem centralnom delu Igala, sa velikom baštom pokrivenom travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem koja pruža gostima utočište u hladovini tokom najtoplijeg dela dana i predivnu atmosferu sa pogledom na more u toku večernjih sati. Kuriozitet bašte je drvo kanfor, jedinstveno u Crnoj Gori.

 
Lokacija
Hotel Talia se nalazi u najlepšem centralnom delu Igala, udaljen na oko 50 m od mora i plaže koja se neprekidno proteže do starog grada Herceg Novi, a koju prati poznata hercegnovska promenada. 
 
Hotelski sadržaji
Hotel je opremljen i pogodan za prijem svih tipova gostiju, organizovanje konferencija i seminara, umetničkih kolonija, kao i različitih vrsta proslava i okupljanja. Lokacija hotela pruža gostima mogućnosti za osmišljavanje i ispunjavanje slobodnog vremena kroz brojne izlete kako u neposrednom okruženju, tako i širom Crne Gore i regiona, upravo zbog blizine međunarodnih aerodroma Tivat i Podgorica u Crnoj Gori i Dubrovnik u Hrvatskoj, kao i ekskluzivnih marina Portonovi Resort i Porto Montenegro za goste koji dolaze svojim plovilima.
 
Hotel se sastoji od dva hotelska kompleksa – Objekat A  kategorije 4* i depandans kategorije 3* koji su međusobno spojeni.

Objekat A, kategorisan sa 4*, raspolaže sa 92 jedinice (od toga 52 jedinice u objektu A – superior sobe 4* bez terase/ superior apartmani 4* sa terasom  i 40 jedinica u depandansu na IV spratu – standard sobe  sa terasom 4*).

Depandans, kategorisan sa 3*, raspolaže sa 72 jedinice – standard sobe 3*  sa i bez terase/ standard apartmani 3* sa terasom.  Hotel ima lift.
 
Gostima su na raspolaganju luksuzno opremljeni restoran i barovi koji se nalaze u sklopu hotela – Pool Bar, Lobby Bar i Lounge Bar. Za rekreaciju i opuštanje hotel nudi teretanu i Spa Centar sa saunom, turskim kupatilom i sobom za masažu koja se dodatno plaća.
 
Prijatan, miran i komforan ugođaj pruža terasa hotela koja gleda u dvorište i veliku baštu prekrivenu travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem među kojim se izdvaja i drvo kanfor, jedinstveno drvo u Crnoj Gori. U raskošnom dvorištu hotela Talia nalazi se i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, a za najmlađe goste tu su novo dečije igralište, igraonica i bazen. 

Napomena: ležaljke i suncobrane pored bazena besplatno koriste samo gosti sa uplaćenom all inclusive uslugom.
 
Smeštaj
Svi tipovi smeštaja imaji klima uredaj, Wi Fi internet, TV i frižider.
 
Standard soba 3* (22-24m2)
Mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne.
Jedan broj soba ima i terasu.
 
Standard apartman 3* ( 35-45m2)
Sastoji se od 2 fizički razdvojene prostorije ( francuski ležaj + sofa za 2 osobe).
Jedan broj ovih apartmana ima i mini kuhinju ( na upt). Apartmani su sa terasom.

Standard soba sa terasom 4* ( 20-22m2) nalaze se na IV spratu depandansa hotela.
Mogu biti dvokrevetne  i trokrevetne.

Superior soba bez terase 4* (20-22m2) 
Mogu biti dvokrevetne i trokrevetne i četvorokrevetne.

Superior apartmani sa terasom 4* ( 30-35m2)
Imaju dve prostorije i mogu biti četvorokrevetni i petokrevetni – francuski ležaj + 2 ili 3 singl ležaja.
 
Usluga
Polupansion, švedski sto za doručak i večeru u delu sa 3*, All inclusive u delu sa 4*

ALL INCLUSIVE usluga uključuje:
Ručak, snack (užina), besplatnu konzumaciju pića na šankovima hotela u neograničenim 
količinama (Lounge bar, Pool bar i Lobby bar), korišćenje SPA & Wellness centra (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, bazen i  ležaljke na bazenu, teretana (masaža se dodatno doplaćuje).

Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži se dodatno doplaćuje. Sa obračunatim popustom  cena je 10.00 € dnevno za set od 2 ležaljke i suncobrana tokom cele letnje sezone 2024. 

Plaža

Od sezone 2024 hotel raspolaže svojom plažom.  Plažni mobilijar se dodatno plaća.
Pored hotelskog bazena, ležaljke su besplatne za goste koji koriste uslugu all inclusive.

Parking i garaža se dodatno plaćaju na licu mesta. Parking 7,00 eur/ vozilo/dan; Garaža 10,00 eur vozilo/dan. Nije moguća rezervacija unapred.