Hotel Palas

Jedan je od najtraženijih hotela na Crnogorskom primorju. Ljubazno osoblje, odlična i raznovrsna hrana, mnoštvo sadržaja, udobne i prostrane sobe, blizina mora i plaže, toplo preporučuju ovaj hotel.

 

Lokacija
S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore.  Nalazi se na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i sinonim je za kvalitet i ugodan odmor.

Sadržaji hotela
Wirless Internet na svim javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, restoran), internet centar na recepciji, room servis, pranje i peglanje veša, frizer, apoteka, banka, galerija.. Hotel poseduje parking koji gosti mogu koristiti uz posebnu doplatu.

 

Wellness centar
Na prostoru od 300 m², nudi široki spektar različitih tretmana. Centar raspolaže finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom, whirpool-om i tuševima doživljaja. Za goste koje vole aktivan odmor na raspolaganju je gym sala (80 m²) sa najsavremenijiom opremom, svlačionicom i tuševima. U ponudi su i različite masaže kao i kozmetički tretmani: relax masaža, sportska masaža, anticelulit, limfna drenaža, shiatsu, refleksologija stopala, te kraljevska masaža. Tu je i kozmetički salon u okviru kojeg se mogu zakazati tretmani lica i tela, pedikir, manikir. Ljubiteljima sportske rekreacije na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strelom, te poligon za boćanje. U okviru wellness centra nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom. Na bazenu gosti hotela mogu koristiti plažni mobilijar i osveženje u okviru Polo bara. Najmlađima je namenjen zatvoreni dečji bazen.

Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dečju igraonicu i igralište u okviru hotela.
Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd…Na terasi hotela se tokom leta održavaju različite priredbe: folklorne večeri, večeri etno-mediteranske muzike, dečje predstave, basker festa. Svim događajima hotelski gosti imaju besplatan pristup.

Smeštaj
Sobe i hotelski apartmanu su moderno opremljeni i pružaju mogućnost smeštaja za parove i porodice. Svaka soba, osim apartmana, je dvokrevetna sa mogućnošću za dodavanje još jednog ležaja (sofa koja se razvlači).

Parking
Parking mesto se dodatno plaća na licu mesta i nije ga moguće rezervisati unapred. Cena parking mesta po vozilu i danu 15,00 eur. U blizini hotela se nalazi i gradski parking koji se takodje plaća na licu mesta.

Plaža
Samo širina šetališta deli hotel od gradske plaže. Plaža je kombinacija peska i šljunka. Za svoje goste hotel ima sopstvenu plažu na kojoj se plažni mobilijar se dodatno plaća na licu mesta. za dve ležaljke i suncobran 10,00 eur/ dan.